Bygga hus

Ditt drömhus behöver inte vänta.  

Är det första gången du planerar att bygga hus kan det lätt kännas överväldigande. Vårt erfarna byggteam förverkligar dina husdrömmar och agerar bollplank genom hela projektet. Flera husleverantörer samarbetar med en bank för att erbjuda lånevillkor som underlättar för dig som vill komma i gång med ditt byggprojekt. Oavsett dina förkunskaper eller hur långt du har kommit i din planering finns vi här genom hela byggprojektet, steg för steg, för att ditt drömhus ska bli verklighet.  

Bygga hus är det bästa vi vet! 

Rivstart är Hudikhus representanter i området och våra snickare har monterat flera av deras modulhus med goda referenser. Fina rekommendationsbrev finns att ta del av. Naturligtvis bygger vi gärna andra modulhus, lösvirkeshus eller timmerhus efter dina behov och önskemål.  

Total- eller generalentreprenad eller delad entreprenad?  

Vi hjälper dig i den omfattning som passar dina behov. Tillsammans med våra samarbetspartners tar vi hand om allt från ritningar, tomtförslag, bygglov, markarbeten och montering till slutbesiktning så att du kan flytta in i ett nytt och ombonat hem. I tio steg till att bygga hus får du en uppfattning om hur processen ser ut och vi reder bland annat ut begreppen för de olika entreprenadformerna.
​​​​​​​Välkommen att kontakta oss redan idag så tar vi fram en kostnadsfri offert. 
“Vi upplever så här långt i vårt samarbete att Rivstart har hög kompetens, bryr sig om oss som kund och alltid försöker hitta så bra lösningar som möjligt. Det har också varit lätt att prata med Rivstart AB om våra idéer och tankar och de har varit flexibla i att tänka om och snabbt anpassa sig efter våra behov. Förutom ovanstående är det också ett glatt och härligt gäng kort och gott!”

-
Byggherre Hudikhus Torekov 158 med generalentreprenad 2024 vid vänern utanför Vålberg